Blue Innovation Hub, Port Tarragona i Startsud Studio impulsen el quart Fòrum d'Inversió amb el focus posat en l'economia blava

La jornada, que tindrà lloc el 24 d'octubre, compta ja amb quatre projectes seleccionats, tres dels quals centrats en el sector de l'economia blava

Redacció / Tarragona

Startsud Studio, el venture builder referent al territori, organitzarà el seu quart Fòrum d'Inversió el proper dijous 24 d'octubre. Aquesta jornada, concebuda com a plataforma de connexió entre startups innovadores i inversors, reunirà els perfils interessats en els projectes d'alt creixement que s'hi presenten.

Alguns dels projectes ja seleccionats per a aquesta edició inclouen propostes vinculades a l'economia blava, un sector estratègic que cerca noves solucions per a un desenvolupament econòmic més sostenible en l'àmbit marítim i costaner.

El IV Fòrum d'Inversió és una iniciativa que s'emmarca dins del Blue Innovation Hub, un projecte impulsat per APPORTT (Agrupació per  la promoció del Port de Tarragona), i que compta amb el suport del Port de Tarragona i la col·laboració de Startsud.

El fòrum és un esdeveniment on emprenedors presenten els seus projectes o empreses emergents a inversors amb l'objectiu d'obtenir finançament. Durant aquestes trobades, les startups, sovint en fases inicials, exposen el seu model de negoci, els seus plans de creixement i les seves necessitats econòmiques. Els inversors valoren aquestes propostes per decidir si inverteixen en els projectes que consideren més prometedors, amb la perspectiva d'obtenir rendiments futurs.

Impulsant la innovació en l'economia blava

L'economia blava, que abasta activitats lligades al mar com el turisme o l'aqüicultura, s'està consolidant com una força clau per al creixement econòmic sostenible al Mediterrani. En aquest context, projectes com el Blue Innovation Hub promogut pel Port de Tarragona ofereixen suport a la innovació en aquest sector, facilitant la creació de sinergies entre emprenedors, inversors i empreses que treballen en l'àmbit marítim.

El Blue Innovation Hub impulsa un ecosistema d'emprenedoria lligat a l'economia marítima, connectant les empreses amb recursos per desenvolupar solucions innovadores. Aquesta plataforma també contribueix a potenciar el creixement regional del Camp de Tarragona i la Catalunya Sud, alineant la innovació amb la sostenibilitat i la generació de noves oportunitats econòmiques.

Notícies relacionades