El complex industrial de Tarragona de Repsol ha potenciat la producció de plàstics per material sanitari i envasos farmacèutics, com catèters, ampolles d'irrigació o mascaretes. Les instal·lacions han requerit inversions a la planta química per garantir els processos requerits per la normativa del sector, i han estat adaptades per a extremar la neteja i disminuir al màxim la possibilitat de contaminacions creuades d'un material o d'un producte amb un altre. S'han fet inversions en les unitats de Polietilè de Baixa Densitat i de Polipropilè. Aquesta gamma de poliolefines també es fabrica a la planta química de Puertollano, a Castella la Manxa.
La gamma inclou 28 graus de polipropilè, polietilè i copolímer EVA, diferents variants de les poliolefines, amb aplicacions molt diverses al món sanitari. Amb polipropilè es fabriquen els cossos de les xeringues o els inhaladors; amb polietilè, els envasos i ampolles per medicaments; i amb copolímer EVA, les bosses de sèrum o sang, gràcies a la resistència i durabilitat a les temperatures baixes. La fibra de polietilè serveix per fer mascaretes o bates quirúrgiques usant la tècnica del 'teixit no teixit', on les fibres estan unides per procediments mecànics o químics, que no desprenen pèl, i millora la higiene davant d'altres alternatives, com el cotó.
Durant els darrers anys, a Tarragona s'ha format i sensibilitzat a tot el personal involucrat en la fabricació i manipulació de la gamma HealthCare en els nous protocol i operatives requerits. Repsol va decidir emprendre un Pla de Transformació del Negoci de Química apostant per la reducció de costos, l'eficiència i la diversificació. En aquesta estratègia han estat claus les inversions al cracker de Tarragona, on l'any passat es va completar una inversió significativa per a la instal·lació d'un nova columna de destil·lació, que ha permès augmentar de manera substancial la contribució dels gasos liquats del petroli a la matèria primera.