Salut i Treball obté el Premi a la Gestió Empresarial que atorga la Fundació Internacional ORP

El guardó reconeix la trajectòria de l’empresa i el seu compromís per fomentar la seguretat i la salut en el treball

Paco Lari, director general de Salut i Treball, recull la distinció de mans de Hans-Horst Konkolewsky, president de la Fundació Internacional ORP i Pedro R. Mondelo, director de la Fundació Internacional ORP.
Redacció / Barcelona

Salut i Treball, firma referent en serveis de prevenció de riscos laborals, ha obtingut el Premi a la Gestió Empresarial, un reconeixement concedit per la Fundació Internacional ORP, una institució que per la seva implantació a Europa i a Amèrica li atorga a aquesta distinció un ampli ressò més enllà d'Espanya i suposa un projecció inèdita per la firma.

La Fundació Internacional, a través del seu Comitè Científic, reconeix la "dilatada trajectòria i intens compromís en la promoció de la seguretat i la salut en el treball de Salut i Treball", una companyia que en poc més de deu anys, s'ha consolidat a Reus i Tarragona i també al conjunt del país, amb delegacions a Barcelona i Lleida.

Els reconeixements ORP es van instaurar fa 15 anys per tal de guardonar corporacions, empreses i professionals que evidenciïn una implicació, labor i resultats especials en benefici de les persones, la prevenció de riscos laborals i el desenvolupament sostenible de l'empresa saludable.

Aquests guardons es lliuren en el marc del Congrés Internacional ORP, que ha esdevingut el punt de trobada més important en el camp de la prevenció a nivell internacional, a més de ser un espai únic per debatre sobre els avenços més recents en ergonomia, seguretat, higiene, medicina laboral, formació, psicosociologia i per descomptat tots els temes encaminats a potenciar organitzacions saludables. L'acte de lliurament ha tingut lloc, en aquesta ocasió, al World Trade Center de Barcelona, durant la Nit ORPheus, en el marc del Congrés Lean ORP Barcelona 2024.

Notícies relacionades