Solcam Energia renova el seu patrocini amb el Salou Academy Rugby Club per a la temporada 2025

El club segueix consolidant-se com un referent d’aquest esport a Catalunya

Redacció / Salou

Solcam Energia anuncia la renovació del seu patrocini amb el Salou Academy Rugby Club després d'una temporada 2024 plena d'èxits i consolidació. El creixement constant en fitxes federatives i la finalització del camp de rugbi son les prioritats de l'entitat.

Marc Segura, CEO de Solcam Energia ens explica: "Per Solcam, el rugby és més que un esport; és una plataforma per transmetre valors essencials com el respecte, la disciplina i el treball en equip. Estem orgullosos de renovar el nostre compromís amb el Salou Associació Rugby Club, ja que creiem fermament en el seu projecte i en el seu impacte positiu a la comunitat. Aquesta temporada ha demostrat el potencial de creixement del club, i estem encantats de seguir formant part."

Amb més de 97 fitxes federatives i un creixement constant a l'Acadèmia, el Salou Academy Rugby Club segueix consolidant-se com un referent al rugbi català. Un dels projectes clau és la finalització de les obres del camp de rugbi municipal de Salou, les quals han estat parcialment interrompudes per les recents riuades. Amb un enfocament en el futur, el club també està treballant en la incorporació de 4 entrenadors nous i en la recerca d'una figura estratègica per liderar la promoció en centres educatius. A més, la tercera edició del Torneig Internacional d'Escoles de Rugby cerca consolidar-se com un esdeveniment de referència, atraient més clubs internacionals.

Algunes fites de la temporada 2024:

  • Consolidació de l'acadèmia (5 a 11 anys): la base del club ha continuat creixent amb un increment notable de jugadors joves.
  • Competició d'equips S14 i S16: els equips de la Unió Rugby Sud van competir amb èxit a les seves respectives categories, consolidant aliances amb altres clubs de la regió.
  • Nous acords de col·laboració: el club ha sumat acords clau amb clubs com SEL a Rugby i Carboners a Touch, ampliant la seva xarxa i enfortint l'esport a nivell regional.
  • Èxit a les tecnificacions esportives: les sessions de tecnificació de Nadal i Estiu han aconseguit rècords de participació, incloent la presència de jugadors de la selecció espanyola i participants de clubs fora de Catalunya.
  • Increment en nombre de jugadors (5 a 17 anys): el club ha experimentat un notable creixement en totes les categories, gràcies a una gestió enfocada a la promoció i captació de nous talents.
  • Tornada a les instal·lacions municipals: després d'un període en instal·lacions temporals, el club ha tornat a la seva seu oficial, cosa que ha permès un millor desenvolupament de les seves activitats.
  • Augment del pressupost i nous partners: la temporada ha comportat un increment en el suport econòmic i l'arribada de nous col·laboradors.
  • Èxit en els viatges esportius: l'Acadèmia va viatjar a València, mentres que els equips S14 i S16 van competir a Valladolid, destacant en ambdues competicions.
  • Campions de la 3a Catalana S14 sota la marca Unió Rugby Sud: un èxit que reforça la qualitat i el potencial del projecte.
  • Participació a la Lliga Catalana de Touch: per tercer any consecutiu, l'equip ha participat a la competició, aconseguint una paritat de gènere al camp, i augmentant la incorporació de jugadores.
  • Projecte "Cap jugador sense equip": el projecte segueix creixent, ampliant acords estratègics per garantir que cap jugador quedi fora del camp. Aquest any, la col·laboració entre la Unió Rugby Sud i el SEL Vilanova s'ha expandit a les categories S16 i S18, tot reforçant l'objectiu que més jugadors puguin federar-se i participar en competicions. A més, s'hi ha sumat un acord amb Rugbi Reus per competir junts a la Lliga Catalana de Touch.

Notícies relacionades