REDESSA ha augmentat la seva comunitat en 13 noves empreses en el primer trimestre de l'any, les quals sumaran uns 90 nous professionals a les instal·lacions de REDESSA Tecno, Cepid i Viver.
El perfil d'aquestes empreses és, majoritàriament, enginyeries amb necessitat d'espais flexibles, que els permeten créixer i treballar per projectes, la majoria de les quals són subseus de grans empreses que tenen la central a Barcelona o a Madrid i que s'estableixen al territori per desplegar la seva activitat, vinculada al sector energètic. L'altre perfil destacat és el de les startups digitals enfocades a la captació de talent, a la venda online i a la creació de plataformes digitals.
La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha visitat avui algunes d'aquestes empreses i ha explicat que "a l'hora de triar REDESSA, el que valoren especialment, més enllà de l'espai, és l'acompanyament i el servei integral que s'ofereix des dels nostres centres. La creació de la Comunitat REDESSA per a promoure el contacte entre elles i facilitar el networking, és un altre valor afegit d'estar instal·lat a REDESSA."
De les tretze noves empreses, set s'han instal·lat a REDESSA Tecno: CMC Cerezuela, EAgora, Better Construction, Talentea, Spring Spain, Deluxe Produccions, Arghos. Tres a REDESSA Cepid: GoMotor, Solats i Alargroup; i tres més a REDESSA Viver: Aghasa Turis, Intermarker i Oniria.
Des de REDESSA s'està treballant la captació d'empreses amb potencial de creixement i de retenció i generació de talent, vinculades a sectors estratègics del territori, com el tecnològic. Amb projectes com la Incubadora TIC es continua fomentant el creixement d'startups, i també les empreses que aposten per la innovació, la investigació i la tecnologia.
Actualment, als centres d'empreses de REDESSA hi ha unes 150 empreses instal·lades que sumen més de 1.400 professionals.