El TIC Sud reuneix a socis i partners al seu afterwork d’estiu a Salou

Dani Marco, director d’innovació del CTTI-Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de Catalunya, ha participat a la trobada

Redacció / Salou

El Clúster TIC Catalunya Sud ha reunit a una setantena representants d'empreses associades i partners al ja tradicional afterwork d'estiu. La trobada ha servit per repassar l'activitat realitzada al llarg dels primers sis mesos de l'any des del Clúster i per conèixer a nous associats i partners a l'entitat, que freguen ja el centenar.

El president del TIC Sud i CEO de Movertis, Pablo Mazón, ha valorat "molt positivament aquest creixement, especialment en els darrers dos anys" i ha celebrat "la implicació de les empreses i institucions associades en el projecte TIC Sud". El director d'innovació del CTTI-Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de Catalunya, Dani Marco, ha participat a l'afterwork i en la seva ponència ha ressaltat les possibilitats de futur que obra per les empreses tecnològiques el sector gov-tech. En aquesta línia ha assegurat que "els hubs que aconsegueixin traccionar empreses d'aquest entorn podran capturar més riquesa i llocs de treball".

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha donat la benvinguda als assistents i ha posat el municipi com exemple d'adaptació i aplicació de tecnologies. En aquest sentit ha ressaltat que "la tecnologia és fonamental per millorar la industria i la qualitat de vida dels residents". Per la seva banda, Santiago Castellà, subdelegat del Gobierno a Tarragona, ha posat en valor la tasca del TIC Sud i ha assegurat que "és el moment perquè tot el territori sumi i per buscar la implicació de tothom en aquesta transició digital per tenir una indústria i teixit de pimes fortes". La trobada d'estiu del TIC Sud s'ha celebrat a la terrassa de l'Hotel Olympus de Salou.

Notícies relacionades