El Clúster TIC Sud i REDESSA impulsen els primers Premis TIC Catalunya Sud

Els guardons consten de cinc categories: Tecnologia disruptiva, Creixement i Expansió, Millor Start-up, Sostenibilitat i Tecnologia Verda i Lideratge Femení en Tecnologia

Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l'Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, i Sergi Novo, clúster Mànager del TIC Sud.
Redacció / Reus

El Clúster TIC Catalunya Sud i REDESSA impulsen la primera edició dels Premis TIC Catalunya Sud amb l'objectiu de reconèixer, premiar i donar visibilitat a les empreses i projectes del sector tecnològic que han contribuït de manera significativa al desenvolupament econòmic, social i tecnològic de la regió de Catalunya Sud.

S'estableixen cinc categories: Tecnologia disruptiva, Creixement i Expansió, Millor Start[1]up, Sostenibilitat i Tecnologia Verda i Lideratge Femení en Tecnologia. Els premis estan oberts a totes les empreses del sector TIC amb seu o delegació a la Catalunya Sud. El jurat estarà format per deu professionals referents en l'àmbit TIC, la formació, el sector públic i la societat civil del territori i es valoraran la innovació, l'impacte i valor afegit, la responsabilitat ambiental, el potencial de creixement i la diversitat de les candidatures.

La convocatòria per presentar candidatures pot fer-se a través de la pàgina web de REDESSA, www.redessa.cat/premis-tic, i estarà oberta fins el 18 de juliol. El lliurament de premis tindrà lloc en una gala que es durà a terme a firaReus Events, el dia 18 de setembre, en una cerimònia en la qual el president de la Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE) i del Málaga Tech Park, Felipe Romera, oferirà la conferència inaugural. Els Premis TIC Catalunya Sud són una iniciativa del Clúster TIC Sud i REDESSA i compten amb el suport del Diari de Tarragona com a media partner

Sergi Novo, clúster Mànager del TIC Sud, ha remarcat que aquests premis "busquen reconèixer la capacitat d'innovació, impacte i lideratge d'un sector clau en el desenvolupament del territori i que aporta un gran valor afegit com a pol d'atracció de talent". El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l'Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que "aquests premis són una eina més amb la que volem potenciar la nostra marca de ciutat tecnològica alhora que fem un reconeixement a les iniciatives impulsades per les empreses tecnològiques en àmbits estratègics per la ciutat com són la innovació, la sostenibilitat, la igualtat i l'impuls de les start-ups".

Notícies relacionades